Gönen Şube Tel: 0266 762 76 47
Blog

Kuzu Ciğer Et Fiyatları

Kuzu Ciğer Et Fiyatları

Kuzu Ciğer Et Fiyatları günümüzde ciğer eti sevenlerin merak konusu haline gelmiştir. Kuzu ciğerin faydası çoktur. Mesela kuzu ciğer eti, A ve B vitaminleri için en yüksek kaynak olmasıdır. Ve Ciğer, günümüzün en iyi süper besinlerinden ve şifalı gıdalarındandır. Protein bakımından da iyi olan kuzu ciğer aynı zamanda kansızlığı önler ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Ayrıca kuzu ciğeri, karaciğerinizin işlevini daha iyi olmasına yardımcı olmaktadır. Peki, Kuzu Ciğer Et Fiyatları ne kadardır? Biz Klas Et olarak sizlere uygun fiyatlar, kaliteli hizmet ve sağlıklı et ürünlerimizle sizlere hizmet vermekteyiz. Besi Çiftliği tesislerimiz T.C. Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı tarafın denetlenmiş ve onay belgesi olarak belgelenmiştir. Ve her süreçte uzman veteriner hekimlerimiz ve uzman çalışan ekibimiz tarafından denetlenmektedir.

Kuzu ciğer eti sağlıklı ve protein zenginliği olan kırmızı et ve et ürünüdür. Kuzu ciğeri, günlük protein ihtiyacının %60 – %65’ ini karşılamak mümkündür. Ve kuzu ciğeri demir kaynaklardan da oldukça zengindir. Kuzu ciğeri A vitamini ve demir ile doludur.

   

Kuzu ciğer et ile ile ilgili daha fazla bilgi ve fiyat bilgisi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yada (0216) 576 84 14 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Tecrübesi ve titiz çalışma prensiplerinden taviz vermeden 45. senesinde sadece dana ve kuzu mamullerinin en iyi şekilde hızlı bir biçimde dağıtımını yapmaktadır. Et ve Et Mamullerinde genelde lezzetin hep aynı olacağı düşünülse de, bu tadın kaynağı hayvanların yetiştiği bölgenin coğrafi konumu başta olmak üzere, aldıkları besin türü ve bekletme koşulları dahil birçok faktör lezzet değişiminde rol oynamaktadır. Klas Et, gerek sağlıklı gerekse lezzet ve görünüm bakımından en iyi eti müşterilerine sunmaktayız.